HVAD ER 1 : 1 ONLINE COACHING

Johnny Christensen
Johnny Christensen

Jeg hjælper dig til at skabe et liv du elsker

Jeg hjælper dig til at skabe forandringer og opnå resultater der holder. Se frem til en motiverende, engagerende og inspirerende coaching, hvor jeg hjælper, støtter og vejleder dig til at få mere glæde, velvære og livskvalitet.

Sammen skaber vi den krop og det liv, du ønsker!

Hvad er 1 : 1 Online Coaching?

Jeg tilbyder praktisk, professionel og personlig coaching via telefon eller FaceTime, og som din personlige coach hjælper jeg dig, hvad end du ønsker at tage styringen i dit liv, opnå et varigt vægttab eller har brug for sparring til livets mange udfordringer.

Sammen designer vi planen, der passer til dig, dit liv og dine mål, ønsker og drømme!

Online Coaching - Klippekort

Så let kommer du i gang…

Har du nogle spørgsmål?

Kontakt mig ved at udfylde nedenstående formular eller send mig en besked via Facebook eller Instagram, så tager vi en gratis og uforpligtende snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at skabe den krop og det liv, du drømmer om!

Jeg glæder mig til at blive din personlige coach!

Johnny Christensen » Din Coach
Johnny Christensen » Din Coach

OBS. Aflysning SKAL ske senest 24 timer før ellers faktureres du for sessionen.
Læs mere om vilkår og betingelser her…

Udfyld formularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt…

Det er fuldstændigt uforpligtende for dig at sende en forespørgsel.

Jeg vender typisk tilbage indenfor 24 timer

På forhånd tak

 

 

Få GRATIS tips og ideer til at leve bedre » Følg med på YouTube, Facebook og Instagram