Lakseroulade med asparges og grønkålssalat med æg og rejer

Lakseroulade med asparges og grønkålssalat med æg og rejer
Lakseroulade med asparges og grønkålssalat med æg og rejer

Uhm… har du prøvet denne lakseroulade?

Prøv min nemme og lækre favoritopskrift på cremet lakseroulade med asparges og grønkålssalat med æg og rejer » Mums!

Her får du et let og lækkert måltid, der giver vild forkælelse til gane, mund og mave. Få mere fisk på madplanen med fx lakserouladen her, og fyld så godt op med en masse grøntsager, og bank en masse sunde point ind på sundhedskontoen.

Kan man blive andet end glad for denne farverige tallerken? Hiv opskriften frem på en hvilken som helst dag, for den fungerer både skønt som hverdags-, weekend-, fest- og hyggemad.

Tip! Lakserouladen er endvidere genial at anvende i forbindelse med forretter, når du vil imponere dine gæster, din partner eller dig selv med lidt ekstra smagfuldt.

Rigtig god fornøjelse med opskriften!

Pssst… “Når du har prøvet opskriften, så del gerne din oplevelse nedenfor ;-)”

5 from 1 reviews
Lakseroulade med asparges og grønkålssalat med æg og rejer
Forfatter: 
Hands-on tid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal portioner: 2-4
 
Ingredienser:
  • 250 - 300 gram røget laks
  • 100 gram flødeost med krydderurter, pikant eller lignende
  • 100 gram rejer
  • 2 æg
  • 250 gram asparges
  • 100 gram renset og snittet grønkål
  • 2 spsk granatæblekerner
  • 1-2 spsk mandelsplinter
  • 2 citronskiver
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan laves de grønne asparges
  1. Bring 1 centimeter vand i kog i en stor gryde.
  2. Knæk bunden af de grønne asparges, og læg de grønne asparges i gryden, når vandet koger.
  3. Lad dem dampkoge i 3 minutter, hvorefter de tages fra, og lægges til afkøling.
Sådan laves de smilende æg
  1. Læg de to æg i det kogende vand fra de grønne asparges, og kog dem i 7 minutter.
  2. Køl æggene ned med kold vand, fjern skallen og halver æggene.
Sådan laves lakserouladen
  1. Fordel de røgede stykker laks på et 30 centimeter langt stykke husholdningsfilm, så alle laksestykkerne overlapper hinanden en smule.
  2. Smør flødeosten ud over laksestykkerne i et jævn lag.
  3. Rul lakserouladen ved hjælp af husholdningsfilmen, og læg lakserouladen på køl. Inden servering fjernes husholdningsfilmen, og lakserouladen skæres i passende stykker.
Sådan færdiggøres anretningen
  1. Anret de dampede asparges, nogle stykker lakseroulade, samt en håndfuld grønkål, der toppes af med granatæblekerner, mandelsplinter, de smilende æg, rejer og citronskiver.

Serveringsforslag kan du se på billedet ovenfor 🙂

LOW-CARB | LCHF | KETOGENIC

– Bon appétit –

  Start her! Lær hvordan du når i mål og får holdbare resultater

KUN FÅ LEDIGE PLADSER

 

Please enter your comment!
Please enter your name here