Grøntsags burgerboller og pølsebrød
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Holdbarhed: Brødene holder 4-5 dage i køleskabet og 4-6 måneder i fryseren.
Forfatter:
Antal portioner: 12
Ingredienser:
  • 500 gram blomkål
  • 250 gram broccoli
  • 1½ tsk Bagepulver
  • 4 spsk Loppefrøskaller(Psyllium husk) eller Pofiber
  • 1 tsk Sesamfrø
  • 3 Æg
  • 1½ tsk Salt
Sådan gør du:
  1. Blend blomkålen og broccolien med din foodprocessor, blender, minihakker eller juicer.
  2. Bland de resterende ingredienser med den blendede blomkål og broccoli og ælt dej-massen godt igennem.
  3. Lad dej-massen trække i cirka 15 minutter, før du fortsætter.
  4. Form dine burgerboller og pølsebrød i hånden, og læg dem på en bageplade med et stykke bagepapir. Drys sesamfrø på burgerbollerne.
  5. Tænd ovnen på 160 grader varmluft, og sæt bagepladen ind. Bagetiden på 45 - 60 minutter skyldes at dine grøntsagsbrød indeholder meget vand, og det fordamper bedst gennem en længere bagetid ved lavere varme, fremfor ved kortere tid og en højere varme.
  6. Tag dine burgerboller og pølsebrød ud af ovnen, når de er fast og gyldne i farven.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/groentsags-burgerboller-og-poelsebroed/