Kylling med sesamfrø på en bund af cremet spinat » Nem opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Den saftige kylling med sesam
  • 600 - 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
  • 1 hønsebouillon
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk salt
  • 10 gram smør (kan reduceres ved brug af slip-let pande)
  • 2-3 spsk sesamfrø
Den cremede spinat
  • 700-1000 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
  • 1 dåse kokosmælk (eller 100 gram flødeost fx pikant » OBS. ikke Paleo)
  • 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
  • ½ tsk sort peber
  • evt. salt (til afsluttende tilsmagning)
Sådan gør du:
Sådan laver du den saftige kylling med sesam
  1. Giv en stor pande høj varme, og lad smøret og bouillonterningen smelte sammen.
  2. Brun kyllinginderfileterne af i cirka 1-2 minutter på hver side. Læg kyllingfileterne af på et spækbræt, og skær kyllingfileterne i skiver og krydr den skiveskåret kylling.
  3. Dæk kyllingestykkerne til med stanniol/alufolie, mens du laver den cremede spinat.
Sådan laver du den cremede spinat
  1. Giv den store pande, du stegte kyllingen på, høj varme igen.
  2. Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring. Når spinaten er tøet op, presses overskudsvandet ud af spinaten med en flad grydeske.
  3. Tilføj bouillonterningerne, og den fede del af kokosmælken. Tip! Resten - kokosvandet kan du nyde som en tropisk cocktail, mens du laver resten af maden.
  4. Lad den cremede spinat simre i cirka 5 minutter, og smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede spinat med saftig kylling, og top anretningen af med sesamfrø. Voila!
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-kylling-med-sesamfroe-paa-en-bund-af-cremet-spinat/