Saftig kylling på cremet spinat med sesamfrø og saltede peanuts
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Den saftige kylling med sesam
  • 600 - 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
  • 1 hønsebouillon
  • ½ tsk karry
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
  • ½ tsk salt
  • 10 gram smør
  • 2-3 spsk sesamfrø
Den cremede spinat
  • 700-1000 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
  • 1 dåse kokosmælk (eller 100 gram flødeost fx pikant » OBS. ikke Paleo)
  • 2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
  • ½ tsk sort peber
  • evt. salt (til afsluttende tilsmagning)
  • 2-3 spsk saltede peanuts
Sådan gør du:
Sådan laver du den saftige kylling med sesam
  1. Giv en stor pande høj varme, og lad smørret og bouillonterningen smelte sammen.
  2. Steg kyllinginderfileterne i cirka 1 minut på hver side i smørret, hvorefter kyllingfileterne lægges på et spækbræt, skæres i skiver og krydres godt.
  3. Dæk kyllingen til med stanniol/alufolie, mens du laver den cremede spinaten.
Sådan laver du den cremede spinat
  1. Giv den store pande høj varme igen.
  2. Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring. Når spinaten er tøet op, presses det meste overskudsvand ud af spinaten med en flad grydeske.
  3. Tilføj bouillonterningerne, og den fede del af kokosmælken. Tip! Resten - kokosvandet kan du nyde med forestillingen om at stå på med en cocktail i hånden på en tropisk ø i Stillehavet.
  4. Lad den cremede spinat simre i cirka 5 minutter, og smag til med salt og peber.
  5. Server den cremede spinat med saftig kylling, og top anretningen af med sesamfrø, saltede peanuts og havsalt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-spinat-med-saftig-kylling-sesamfroe-saltede-peanuts-og-havsalt/