Saftig kylling på cremet spinat med sesamfrø og saltede peanuts
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Den saftige kylling med sesam
600 - 800 gram kyllinginderfilet eller kyllingbrystfilet delt i fire
1 hønsebouillon
½ tsk karry
½ tsk paprika
½ tsk friskkværnet sort peber
½ tsk salt
10 gram smør
2-3 spsk sesamfrø
Den cremede spinat
700-1000 gram hakkede spinatklumper fra frost (fx fra Rema 1000)
1 dåse kokosmælk (eller 100 gram flødeost fx pikant » OBS. ikke Paleo)
2 terninger hønsebouillon (kan erstattes med dine favoritkrydderier)
½ tsk sort peber
evt. salt (til afsluttende tilsmagning)
2-3 spsk saltede peanuts
Sådan gør du:
Sådan laver du den saftige kylling med sesam
Giv en stor pande høj varme, og lad smørret og bouillonterningen smelte sammen.
Steg kyllinginderfileterne i cirka 1 minut på hver side i smørret, hvorefter kyllingfileterne lægges på et spækbræt, skæres i skiver og krydres godt.
Dæk kyllingen til med stanniol/alufolie, mens du laver den cremede spinaten.
Sådan laver du den cremede spinat
Giv den store pande høj varme igen.
Lad de hakkede spinatklumper tø op under kyndig omrøring. Når spinaten er tøet op, presses det meste overskudsvand ud af spinaten med en flad grydeske.
Tilføj bouillonterningerne, og den fede del af kokosmælken. Tip! Resten - kokosvandet kan du nyde med forestillingen om at stå på med en cocktail i hånden på en tropisk ø i Stillehavet.
Lad den cremede spinat simre i cirka 5 minutter, og smag til med salt og peber.
Server den cremede spinat med saftig kylling, og top anretningen af med sesamfrø, saltede peanuts og havsalt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-spinat-med-saftig-kylling-sesamfroe-saltede-peanuts-og-havsalt/