Skyæg » Prøv den bedste opskrift på lækre og luftige æggeskyer
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 8
Ingredienser:
  • 8 æg
  • ½ tsk Salt
  • 3 knsp Peber
  • Frisk purløg
  • Små tomater
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Grib en piskevenlig skål.
  3. Del de hele æg, så æggehviderne hældes i skålen og æggeblommerne forbliver i den resterende del af skallen. OBS. brug æggebakken til at stille skaller med blommer til side i, så de ikke vælter.
  4. Krydr æggehviderne og pisk æggehviderne så luftige og stive, at skålen kan vendes på hovedet uden æggehviderne falder ud.
  5. Klargør en bageplade med bagepapir. På bagepladen fordeles den piskede æggehvidemasse i otte lige store skyer. Lav en lille fordybning i midten af hver æggesky.
  6. Sæt bagepladen i ovnen, og bag dine æggeskyer i 6-7 minutter, hvorefter bagepladen tages ud, så hver sky kan toppes af med en æggeblomme, som anbringes i midten af hver æggesky.
  7. Sæt bagepladen i ovnen igen, og giv dine æggeskyer 4-6 minutter mere alt afhængigt af hvor tilberedt du ønsker dine blommer.
  8. Server dine flotte æggeskyer straks efter tilberedningen for at få den bedste madoplevelse.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/skyaeg-den-bedste-opskrift-paa-laekre-og-luftige-aeggeskyer/