Sprødstegt kyllingeoverlår med friske asparges og salat med urtedressing
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1,5 kg kyllingoverlår
  • 1 tsk salt
  • 500 gram friske grønne asparges
  • 150 gram frisk, snittet grønkål
  • 150 gram snittet spidskål
  • 1 rød snackpeber
  • 1 spsk peanuts eller anden nøddetopping
Urtedressingen (alternativ køb en god færdiglavet)
  • 1 spsk mayonnaise
  • 1 dl creme fraiche (kan udskiftes med 2 spsk mayonnaise for Paleo)
  • 1 sjat vand til fortynding
  • 1 fed hvidløg
  • 1 god blandet dusk purløg, dild og basilikum (kan erstattes med andre urter)
  • 2 knsp salt
  • 2 knsp sort peber
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du kyllingoverlår
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Beklæd en bageplade med bagepapir, fordel kyllingoverlårene på bagepladen, krydr overlårene med et strejf havsalt, og sæt bagepladen ind midterst i ovnen.
  3. Efter 50 minutters tilberedning ved 200 grader, afsluttes der med 5 minutters grill.
Sådan tilbereder du aspargsene
  1. Fyld en gryde med 2 cm vand, 1 teskefuld salt, og bring vandet i kog.
  2. Skyl de grønne asparges, og knæk bunden af alle aspargsene. Hvis aspargsene er for lange til gryden, så halver dem inden tilberedning.
  3. Når vandet koger, lægges aspargsene i gryden, hvor de tilberedes i 3-4 minutter.
Sådan laves den blandede sommersalat
  1. Snit spidskålen fint på et mandolinjern eller med en skarp kniv.
  2. Skyl den snittede grønkål, ryst det fri for vand, og anret det på et serveringsfad med spidskålen.
  3. Skyl og snit peberfrugten i skiver, og fordel skiverne ovenpå grønkålen og spidskålen.
  4. Top salaten af med en smule nødder, og server den evt. med en lækker dressing.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproedstegt-kyllingeoverlaar-med-friske-asparges-og-salat-med-urtedressing/