Flammegrillet rib-eye steak med sprød blandet sommersalat
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
4 x 200 grams Rib-eye steaks
1 knust hvidløg
Dry rub af ½ tsk salt, ½ tsk peber og ½ tsk paprika.
Den grønne salat
150 gram frisk, snittet grønkål
150 gram snittet spidskål
1 håndfuld snacktomater
1 spsk peanuts eller anden nøddetopping
+ evt. dressing eller olivenolie
Sådan gør du:
Tilberedning af rib-eye steak på grill
Massér det knuste hvidløg ind i dine rib-eye steaks, og forkæl dem med krydderiblandingen.
Tænd op i grillen eller grillpanden, og steg dine reb-eye steaks hårdt i 3-4 minutter på hver side, hvorefter de er klar til servering.
Tilberedning af rib-eye steak på pande
Giv en pande høj varme og lad den blive godt varm.
Kom en smørklat, knust hvidløg og dine rib-eye steaks på panden, og steg dem hårdt i ca. 3-4 minutter på hver side alt efter deres tykkelse. Lad evt. dine steaks hvile i 5 minutter inden servering.
Tilberedning af rib-eye steak i airfryer/ovnen
Indstil din airfryer på 200 grader, eller opvarm din ovn til 200 grader varmluft.
Læg dine rib-eye steaks i et ildfast fad og tilføj en klat smør, knust hvidløg og krydderrier ovenpå. Steg dine rib-eye steaks i ca. 3-4 minutter, hvorefter de vendes alt efter deres tykkelse. Lad evt. dine steaks hvile i 5 minutter inden servering.
Sådan laver du salaten
Bland snittet spidskål, snittet grønkål med halverede snacktomater og top af med peanuts.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/flammegrillet-rib-eye-steak-med-sproed-blandet-sommersalat/