Saftig grøntsagsomelet med tomat, havsalt og sprød bacon
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 125 gram bacon (1 pakke)
  • 200 gram broccoli
  • 200 gram blomkål
  • 1 gulerod
  • 3 snack tomater
  • 1 tsk havsalt (eller almindelig salt)
  • 1 tsk sort peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Steg baconstykkerne ved middel varme (Brug lidt længere tid, så du ikke branker fedt og bacon).
  2. Snit grøntsagerne relativt fint. Små grøntsagsstykker er ideelle, hvis børn skal spise med.
  3. Bland grøntsagerne i en skål med resten af ingredienserne med undtagelse af tomater og den sprøde bacon. Rør alle ingredienser godt sammen.
  4. Så snart baconstykkerne er stegt færdig, lægges baconstykkerne over på en tallerken.
  5. Hæld evt. den overskydende baconfedt væk (sparer mange kalorier). Anvend samme pande for gerne med en smule baconfedt. Det tilfører omeletten smag, saft og kraft og smager himmelsk.
  6. Hæld æggemassen på panden. Giv panden middel varme tildækket med stanniol. På den måde "bages" omeletten samtidig med at den steges, og du undgår en overtilberedt bund og undertilberedt top af omeletten.
  7. Efter cirka 10 minutter kan grøntsagsomeletten serveres med skiver af tomat og sprød bacon.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/groentsagsomelet-med-bacon/