Dampet broccolibuketter med smør og havsalt
Tilberedningstid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2
- 500 gram broccolibuketter
- 10 gram smør
- 1 tsk havsalt, himalayasalt eller almindelig salt
- Skær den friske broccoli i små buketter.
- Tag en passende gryde og fyld den med 1 - 2 cm vand, og bring vandet i kog.
- Anbring broccolibuketterne i gryden, og lad dem dampe under låg. Efter 3 - 4 minutter er broccolibuketterne færdigtilberedte.
- Sluk kogepladen, hæld vandet fra gryden, og sæt så gryden tilbage på kogepladen i 30 sekunder uden låg, så det sidste vand kan dampe af.
- Server de varme broccolibuketter i en skål. Fordel smørret over broccolibuketterne og tilsæt havsalt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/dampet-broccoli-smoer-himalayasalt/
3.5.3251