Oksekødsfyldt omelet med friske spinatblade og fintsnittet spidskål
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1-2
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 100 gram færdigstegt hakket oksekød
  • 1 håndfuld friske spinatblade
  • 1 håndfuld fintsnittet spidskål
  • 1 okse-bouillonterning (opløst i 3-4 spsk kogende vand)
  • 3 knsp friskkværnet sort peber
  • 1 tsk tørret estragon, basilikum eller oregano (kan udelades)
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande (cirka 28 centimeter) høj varme. Bruner du oksekødet af i forbindelse med opskriften her, kan du benytte samme pande til omeletten. Læg det færdigstegte oksekød til side.
  2. I en skål slår du æggene ud, og blander æggemassen godt sammen med de friske spinatblade, den fintsnittede spidskål, bouillonen, peber og estragon.
  3. OBS. Bruger du slip-let-pande eller benytter du panden du stegte oksekødet på, så kan fedtstof undlades ellers bør du forkæle den varme pande med lidt fedtstof for at undgå omeletten brænder fast.
  4. Hæld nu den blandede æggemasse ud på den varme pande. Top omeletten af med det stegte oksekød og tildæk panden med et låg. Alternativt kan et stykke stanniol anvendes som låg.
  5. Skru ned til middel varme, og lad omeletten hygge sig under låg i cirka 5-7 minutter, hvorefter din oksekødfyldte omelet er klar til servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/oksekoedsfyldt-omelet-med-friske-spinatblade-og-fintsnittet-spidskaal/