Scrambled eggs » Røræg med brunchpølser, sprød bacon og champignon
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 6 æg
  • 125 gram bacon (1 pakke)
  • 250 gram friske champignoner eller 1 glas champignoner i skiver
  • 6 - 8 brunchpølser
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber (gerne friskkværnet)
  • evt. en dusk frisk purløg (smager himmelsk sammen med æg)
Sådan gør du:
Sådan laver du scrambled eggs med brunchpølser, bacon og champignoner:
  1. Steg baconskiverne sprøde på en pande ved middel til høj varme (ca. 3-5 minutter på hver side).
  2. Hæld det meste af det overskynde stegefedt fra baconen til side i en skål. Steg herefter brunchpølserne og skiveskårne champignoner i noget af det tilbageværende baconfedt på panden.
  3. Vend pølser og champignoner jævnligt gennem cirka 5 minutter, hvorefter begge dele tages af panden.
  4. Tilføj 2 tsk baconfedt til panden (af det resterende baconfedt, du hældte til side i en skål). Resten af baconfedtet kan hældes bort eller gemmes.
  5. Slå æggene ud på panden. Tilsæt salt og peber og rør i de næste 3 minutter rundt i æggemassen med flad grydeske eller madspartel.
  6. Stop! Tag dine scrambled eggs af varmen, mens æggemassen stadigvæk mangler en smule for at sætte sig helt. Eftervarmen og en sidste omrøring inden servering, sikrer dig perfekt scrambled eggs.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/scramble-eggs-brunchpoelser-sproedtstegt-bacon/