Smørstegt fjæsing med solskinssalat, sprød bacon og nøddetopping
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2
Ingredienser:
Ingredienserne til fisken
500 gram fjæsing i fileter (kan erstattes med anden lys fisk fx torsk)
½ økologisk citron (vi skal bruge skallen og saften)
Friskkværnet sort peber
Salt
10 gram smør
Ingredienserne til solskinssalaten
100 gram frisk spinatblade
100 gram fintsnittet spidskål
1 rød snackpeber
1 håndfuld udstenede grønne oliven
125 gram sprødstegt bacon i tern
2 spsk nøddetopping fx peanuts, valnødder eller mandler
evt. dressing
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du din fjæsing eller anden tilsvarende lys fisk
Giv en stor pande høj varme og lad smøret brune af.
Anbring fjæsingfileterne på skindsiden i den varme smør. Krydr fisken med salt, peber, revet citronskal og alt det citronsaft du kan klemme ud af øko-citronen.
Steg fjæsingen ved høj varme i 2-3 minutter, hvorefter fisken tage af panden og pakkes ind i stanniol, indtil de skal serveres.
Sådan laver du solskinssalaten
Skyl spinaten og bland spinaten med fintsnittet spidskål, oliven og snittet peberfrugt.
Anret salatblandingen på en tallerken og top af med sprød bacon, nøddetopping og evt. dressing.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegt-fjaesing-med-solskinssalat-sproed-bacon-og-noeddetopping/