Bønnesalat med grønne bønner, fetaost og tomat - Opskrift på salat
Tilberedningstid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
- 700 gram haricots verts bønner fra frost
- 8 cocktail tomater eller 2 store tomater
- 50-75 gram fetaost / puckost / salatost eller lignende
- 1 tsk æblecidereddike
- 1-2 spsk olivenolie
- 1 tsk timian (jeg anvendte tørret timian i opskriften)
- 1 tsk salt
- ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
- Fyld en stor gryde med cirka 2 centimeter vand i bunden.
- Bring vandet i kog og tilsæt de frosne eller optøede haricots verts bønner.
- Lad bønnerne damp/koge i cirka 5 minutter, hvorefter vandet hældes fra og haricots verts bønnerne køles af under rindende koldt vand.
- Skær tomaterne og fetaen ud i passende stykker, som vist på serveringsforslaget ovenfor.
- Bland din vinaigrette af æblecidereddike, olivenolie, timian, salt og peber.
- Hæld vandet fra dine kogte haricots verts. Vend din vinaigrette med bønnerne, fetaosten og tomaterne.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/boennesalat-tomat-fetaost/
3.5.3251