Bønnesalat med grønne bønner, fetaost og tomat - Opskrift på salat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 700 gram haricots verts bønner fra frost
  • 8 cocktail tomater eller 2 store tomater
  • 50-75 gram fetaost / puckost / salatost eller lignende
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 1-2 spsk olivenolie
  • 1 tsk timian (jeg anvendte tørret timian i opskriften)
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Fyld en stor gryde med cirka 2 centimeter vand i bunden.
  2. Bring vandet i kog og tilsæt de frosne eller optøede haricots verts bønner.
  3. Lad bønnerne damp/koge i cirka 5 minutter, hvorefter vandet hældes fra og haricots verts bønnerne køles af under rindende koldt vand.
  4. Skær tomaterne og fetaen ud i passende stykker, som vist på serveringsforslaget ovenfor.
  5. Bland din vinaigrette af æblecidereddike, olivenolie, timian, salt og peber.
  6. Hæld vandet fra dine kogte haricots verts. Vend din vinaigrette med bønnerne, fetaosten og tomaterne.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/boennesalat-tomat-fetaost/