Kylling med bacon og ost i ovn/airfryer » Nem opskrift med flødeost
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Pikantostfyldt kyllingbryst
1000 gram kyllingbryst filet
75 gram flødeost (jeg brugte Buko pikant)
125 gram bacon i skiver
Salt
Peber
Sådan gør du:
Sådan laver du pikantostfyldt kyllingbryst i ovnen
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Del hvert kyllingbryst i to med mindre brystfileterne er meget små. Lav et snit fra siden i hver af kyllingestykkerne, og fordel pikant flødeosten i hver af de snittede "lommer". Krydr med salt og peber.
Halver baconstrimlerne og fordel baconen på hver af de pikantostfyldte kyllingbrystfileter, så overfladen af kyllingestykkerne dækkes med bacon.
Anbring de baconsvøbte kyllingestykker på en bradepande eller i et ildfast fad. Sæt bradepanden eller fadet i ovnen, og tilbered kyllingen i 25-30 minutter, hvorefter kyllingen er klar til servering.
Sådan laver du kylling med bacon og ost i airfryer
Indstil din airfryer på 200 grader, følg fremgangsmåden i opskriften ovenfor, men forvent en kortere tilberedningstid i airfryer, som blot vil være på cirka 18-20 minutter.
Kernetemperaturen i kyllingebrystet skal være 75 grader, hvis du bruger stegetermometer.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/saftig-kyllingbryst-med-cremet-pikantost-og-sproed-bacon/