Pølsehorn med grøntsagsbrød » Glutenfri (LCHF/KETO) opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 12
Ingredienser:
12 Brunchpølser eller halverede grillpølser
400 gram blomkål
400 gram broccoli
4 æg
2½ spsk Loppefrøskaller / Psyllium husk (TIP: Kan erstattes af 50 gram mel - ikke LCHF)
1 tsk sesamfrø
1½ tsk salt
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Snit eller hak blomkålen og broccolien med foodprocessor, blender, minihakker eller i hånden på et fint rivejern.
Bland resten af ingredienserne med de fintsnittede blomkål og broccoli. Ælt grøntsagsdejen godt igennem, og lad den trække et 5 minutter, før du fortsætter.
Fordel grøntsagsdejen i tolv lige store dele, og pak hver af brunchpølserne ind i grøntsagsdejen. Fordel pølsehornene på en bradepande og drys med sesamfrø.
Sæt pølsehornene nederst i ovnen, og bag dem i 25-35 minutter til de er gyldne og faste i det. Bagetiden afhænger af mængden af dej per pølsehorn og vandindholdet i grøntsagerne.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/poelsehorn-med-lchf-groentsagsbroed/