Sprød spidskål med smagfuld kødsovs, saltede peanuts og tomat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 stort spidskål
  • 600 gram hakket oksekød
  • 1 dusk snittet frisk basilikum eller 2 tsk tørret
  • 1 løg snittet fint
  • 2 fed hvidløg (kan udelades)
  • ½ liter tomatpassata, hakkede tomater eller Dolmio tomatsovs
  • 50 gram flødeost pikant (undlades ved Paleo livsstil)
  • 2 terninger oksebouillon
  • Mild paprika
  • Salt
  • Friskkværnet sort peber
  • evt. 1 knsp tørret chili, samt et par dråber kulør for farve
  • 2-3 spsk saltede peanuts
Sådan gør du:
  1. Giv en stor pande eller gryde høj varme, og brun det hakkede oksekød under kyndig omrøring.
  2. Når oksekødet er brunet af, tilføjes tomatsovs, basilikum, løg, hvidløg, flødeost og oksebouillon.
  3. Lad kødsovsen simre i 10 minutter ved middel varme, hvorefter kødsovsen smages til med salt, peber, paprika, samt evt. chili og et par dråber kulør.
  4. Riv spidskålet fint på et mandolinjern eller snit det fint med en kniv, og halver de små tomater.
  5. Server den snittet spidskål med kødsovs, og server livretten med saltede peanuts og snittede tomat.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/sproed-spidskaal-med-smagfuld-koedsovs-saltede-peanuts-og-tomat/