Bønnesalat med saftig kylling, fetaost, tomat og peberfrugt
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
500 gram kyllingebryst
15 gram smør
750 gram haricots verts bønner
2 store tomater eller 8 små tomater
2 peberfrugt
50-75 gram fetaost
1 tsk æblecidereddike
2 spsk olivenolie
Salt, peber, paprika, karry, timian eller dine egne favoritkrydderier
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du kyllingbryst på panden
Smelt smørret på en pande ved høj varme. Når smørret er smeltet, bruner du kyllingbrystfileterne af i 2-3 minutter på hver side. Herefter krydret kyllingbrystfileterne med salt, peber, paprika, karry eller dine egne favoritkrydderier. Tag panden af varmen og dæk panden med kylling til med et stykke stanniol i 5-10 minutter.
Sådan tilbereder du kyllingbryst i sous vide
Indstil din sous vide på 61 grader. Vakuumpak kyllingbrystfileterne krydret med salt, peber, paprika, karry eller dine egne favoritkrydderier. Læg dem i sous viden og tilbered dem i 2 timer ved 61 grader.
Når kyllingfileterne er færdige, skæres de i tynde skiver, hvorefter kyllingen får lov at afkøle, inden det blandes i den færdige salat.
Sådan tilberedes resten af måltidet
Fyld en passende gryde med 1 – 2 cm vand. Bring vandet i kog og tilsæt haricots verts bønnerne og læg låget på gryden.
Efter 5 minutter, hældes vandet fra haricots verts bønnerne og de stille til afkøling
Skær tomater, peberfrugt og fetaen ud i passende stykker, som vidst på serverings forslaget ovenfor.
Bland æblecidereddike, olivenolie og timian. Hæld din vinaigrette over bønnesalaten og vend rundt i salaten med en ske eller hænderne.
Afslut med at give din salat en smule god salt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/boennesalat-kylling-fetaost/