Bønnesalat med saftig kylling, fetaost, tomat og peberfrugt
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram kyllingebryst
  • 15 gram smør
  • 750 gram haricots verts bønner
  • 2 store tomater eller 8 små tomater
  • 2 peberfrugt
  • 50-75 gram fetaost
  • 1 tsk æblecidereddike
  • 2 spsk olivenolie
  • Salt, peber, paprika, karry, timian eller dine egne favoritkrydderier
Sådan gør du:
Sådan tilbereder du kyllingbryst på panden
  1. Smelt smørret på en pande ved høj varme. Når smørret er smeltet, bruner du kyllingbrystfileterne af i 2-3 minutter på hver side. Herefter krydret kyllingbrystfileterne med salt, peber, paprika, karry eller dine egne favoritkrydderier. Tag panden af varmen og dæk panden med kylling til med et stykke stanniol i 5-10 minutter.
Sådan tilbereder du kyllingbryst i sous vide
  1. Indstil din sous vide på 61 grader. Vakuumpak kyllingbrystfileterne krydret med salt, peber, paprika, karry eller dine egne favoritkrydderier. Læg dem i sous viden og tilbered dem i 2 timer ved 61 grader.
  2. Når kyllingfileterne er færdige, skæres de i tynde skiver, hvorefter kyllingen får lov at afkøle, inden det blandes i den færdige salat.
Sådan tilberedes resten af måltidet
  1. Fyld en passende gryde med 1 – 2 cm vand. Bring vandet i kog og tilsæt haricots verts bønnerne og læg låget på gryden.
  2. Efter 5 minutter, hældes vandet fra haricots verts bønnerne og de stille til afkøling
  3. Skær tomater, peberfrugt og fetaen ud i passende stykker, som vidst på serverings forslaget ovenfor.
  4. Bland æblecidereddike, olivenolie og timian. Hæld din vinaigrette over bønnesalaten og vend rundt i salaten med en ske eller hænderne.
  5. Afslut med at give din salat en smule god salt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/boennesalat-kylling-fetaost/