Ovnbagte (frost) grøntsagsrösti med hvidløg og revet mozzarellaost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram optøet frost grøntsager fx en blomkålsblanding
  • 50 gram revet mozzarellaost
  • 1 stort løg
  • 1-2 fed hvidløg
  • 4 æg
  • 3-4 spsk smeltet smør eller olie (kan reduceres ved ovnbagning eller slip-let pande)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • Evt. andre krydderier
Sådan gør du:
  1. Blend eller riv de optøede frostgrøntsager, løg og hvidløg fint i en foodprocessor.
  2. Pres så meget overskydende vand ud af de blendede grøntsager som muligt.
  3. Bland de drænede og blendede grøntsager med revet mozzarellaost, æg, salt og peber.
Sådan tilbereder du din grøntsagsrösti i ovnen
  1. Opvarm din ovn til 200 grader varmluft.
  2. Pres og form dine grøntsagsrösti på en bageplade beklædt med bagepapir, og pensl evt. med smeltet smør eller olie, hvorefter dine rösti bages i ovnen i 20-30 minutter.
Sådan tilbereder du din grøntsagsrösti på panden
  1. Opvarm en stor pande til middel til høj varme, og tilføj smørret. Pres og form dine grøntsagsrösti med hænderne, og steg herefter grøntsagsröstiene i det smeltede smør på panden. Dette kan kræve mere smør afhængigt at pandens beskaffenhed, og dette tilfører flere kalorier til dine rösti.
  2. Steg dine grøntsagsrösti i omkring 5 - 8 minutter på hver side.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ovnbagte-frost-groentsagsrosti-med-hvidloeg-og-revet-mozzarellaost-2/