Nemme spidskålswraps med cremet tunmousse og æg
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 2-3 hele blade spidskål
  • 2 æg
  • 1 dåse tun i vand (cirka 150 gram drænet tun)
  • ½ dl dressing (Jo federe dressing, des flere kalorier indtager vi)
  • 1 spsk citronsaft
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk peber
Sådan gør du:
  1. Hæld omkring 1 centimeters vand i bunden af en kasserolle. Læg æggene i kasserollen, og bring vandet i kog. Giv æggene 8 minutter fra vandet det koger, så æggene bliver hårdkogte.
  2. Dræn tunen for vand. Rør den drænede tun sammen med dressing, citronsaft, salt og peber.
  3. Fyld hver af spidskålsbladene med tunmousse og æg. Fold herefter spidskålsbladene omkring indholdet.
  4. Er spidskålsbladene for sprøde til at folde, kan de overhældes med kogende vand, men typisk er dette ekstra trin helt unødvendigt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nemme-spidskaalswraps-med-cremet-tunmousse-og-aeg/