Kylling med pikantost og bacon, samt spidskålssalat med pesto og peanuts
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Pikantostfyldt kyllingbryst
  • 800 gram kyllingbryst filet
  • 50 gram flødeost (jeg brugte Buko pikant)
  • 125 gram bacon i skiver
  • Salt
  • Peber
Spidskålssalat med pesto og peanuts
  • 200 gram spidskål
  • 200 gram rød spidskål (kan erstattes af mere almindeligt spidskål)
  • 2-4 spsk grøn pesto
  • 3 spsk saltede peanuts eller anden nøddetopping
Sådan gør du:
Sådan laver du pikantostfyldt kyllingbryst
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Del hvert kyllingbryst i to med mindre brystfileterne er meget små. Lav et snit fra siden i hver af kyllingestykkerne, og fordel pikant flødeosten i hver af de snittede "lommer". Krydr med salt og peber.
  3. Halver baconstrimlerne, og fordel baconen på hver af de pikantostfyldte kyllingbrystfileter, så overfladen af kyllingestykkerne dækkes med bacon.
  4. Anbring de baconsvøbte kyllingestykker på en bradepande eller i et ildfast fad. Sæt bradepanden eller fadet i ovnen, og tilbered kyllingen i 25-30 minutter, hvorefter kyllingen er klar til servering.
Sådan laver du spidskålssalat med pesto og peanuts
  1. Find mandolinjernet frem, og snit begge spidskål på den fineste indstilling.
  2. Bland den fintsnittede spidskålsmix med pestoen, og top af med saltede peanuts.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kylling-med-pikantost-og-bacon-samt-spidskaalssalat-med-pesto-og-peanuts-2/