Rødkålssalat med grønkål, appelsin, solsikkekerner og valnødder
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 250 gram rødkål
  • 200 gram grønkål
  • 1 økologisk appelsin eller citron (Vi skal nemlig bruge skallen)
  • 2 spsk solsikkekerner
  • 30-40 gram valnødder
Sådan gør du:
  1. Snit rødkålen fint. Jeg bruger den fineste indstilling på mit mandolinjern, men rødkålen kan naturligvis også snittes fint med kniv.
  2. Snit også grønkålen fint, og bland den fintsnittede grønkål med rødkålen.
  3. Riv skallen fra appelsinen eller citronen udover kålblandingen.
  4. Skræl herefter appelsinen eller citronen, og skær det saftige citruskød i små tern. Citrussaften på spækbrættet må meget gerne hældes ud over salaten.
  5. Bland rødkål, grønkål, citrusskal og citruskødet godt rundt, inden du til sidst topper salaten af med solsikkekerner og halve valnødder.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/frisk-roedkaalssalat-med-groenkaal-appelsin-solsikkekerner-og-valnoedder-2/