Proteinboller med hytteost og græskarkerner » Glutenfri opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 5
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 3 dl hytteost
  • 3 dl (51 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 1-2 spsk græskarkerner
  • 1-2 spsk hørfrø
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. I en skål blandes eller blendes hytteosten med æg, pofiber, hørfrø, bagepulver og salt.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og form de fiberrige proteinboller med en ske. Drys toppen af bollerne med græskarkerner og flagesalt, og sæt bagepladen med bollerne i ovnen.
  4. Tilbered proteinbollerne i cirka 15-20 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nemme-proteinboller-med-hytteost-hoerfroe-og-graeskarkerner-glutenfri/