Steaksalat med spinat, grønkål, tomat, peberfrugt og avokado
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
Flanksteak
  • 800 gram flanksteak
  • 15 gram smør
  • 1-2 pressede hvidløgsfed (kan undlades)
  • Salt, Peber + evt. andre favoritkrydderier
Sprød grønkåls-spinatsalat
  • 200 gram skyllet og snittet grønkål
  • 200 gram skyllet frisk spinat
  • 1 rød snackpeber
  • 1 håndfuld små tomater
  • 1 avokado
Sådan gør du:
Sådan laver du en perfekt flanksteak
  1. Fyr op i din gasgrill, grillpande eller almindelig pande, hvis ikke du har noget der starter med grill.
  2. Gnub flanksteaken ind i det pressede hvidløg, og krydr den godt med salt, peber osv.
  3. Når grillen er varm og klar, lægges flanksteaken på og steges 6-8 på hver side. Anvender du pandestegning, tilføjer du smørklatten, og når panden er godt varm, og steger flanksteaken 6-8 minutter på hver side.
  4. Efter tilberedning tages flanksteaken af varmen og pakkes ind i stanniol. Lad flanksteaken trække 5-10 minutter i stanniolen inden udskæring (OBS. Skær altid ud på tværs af kødfibrene).
Sådan laver du den sprøde grønkåls-spinatsalat
  1. Bland den friske spinat med snittet grønkål, snittede tomater og peberfrugt. Top af med skiver af cremet avokado og skivekåret flanksteak.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/groenkaals-spinatsalat-med-tomat-peberfrugt-avokado-og-flanksteak/