Steaksalat med spinat, grønkål, tomat, peberfrugt og avokado
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2-4
Ingredienser:
Flanksteak
800 gram flanksteak
15 gram smør
1-2 pressede hvidløgsfed (kan undlades)
Salt, Peber + evt. andre favoritkrydderier
Sprød grønkåls-spinatsalat
200 gram skyllet og snittet grønkål
200 gram skyllet frisk spinat
1 rød snackpeber
1 håndfuld små tomater
1 avokado
Sådan gør du:
Sådan laver du en perfekt flanksteak
Fyr op i din gasgrill, grillpande eller almindelig pande, hvis ikke du har noget der starter med grill.
Gnub flanksteaken ind i det pressede hvidløg, og krydr den godt med salt, peber osv.
Når grillen er varm og klar, lægges flanksteaken på og steges 6-8 på hver side. Anvender du pandestegning, tilføjer du smørklatten, og når panden er godt varm, og steger flanksteaken 6-8 minutter på hver side.
Efter tilberedning tages flanksteaken af varmen og pakkes ind i stanniol. Lad flanksteaken trække 5-10 minutter i stanniolen inden udskæring (OBS. Skær altid ud på tværs af kødfibrene).
Sådan laver du den sprøde grønkåls-spinatsalat
Bland den friske spinat med snittet grønkål, snittede tomater og peberfrugt. Top af med skiver af cremet avokado og skivekåret flanksteak.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/groenkaals-spinatsalat-med-tomat-peberfrugt-avokado-og-flanksteak/