Ovnbagte blomkålsbuketter med pikantost og soltørrede tomater
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
1 blomkålshoved
50-75 gram pikantflødeost (OBS. Paleo - brug parmesanost i stedet)
5-6 soltørrede tomater (cirka et halvt lille glas)
1-2 tsk tørret oregano
1 tsk salt
½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skyl og snit blomkålen i mindre buketter.
Hæld blomkålsbuketterne over i et ildfast fad, og vend blomkålsbuketterne rundt i pikantflødeost.
Top blomkålsbuketterne af med revet fintsnittede soltørrede tomater, oregano, salt og peber.
Sæt det ildfaste fad i ovnen, og tilbered blomkålsbuketterne i cirka 20 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ovnbagte-blomkaalsbuketter-med-pikantost-oregano-og-soltoerrede-tomater/