Ovnbagte blomkålsbuketter med pikantost og soltørrede tomater
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 1 blomkålshoved
  • 50-75 gram pikantflødeost (OBS. Paleo - brug parmesanost i stedet)
  • 5-6 soltørrede tomater (cirka et halvt lille glas)
  • 1-2 tsk tørret oregano
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skyl og snit blomkålen i mindre buketter.
  3. Hæld blomkålsbuketterne over i et ildfast fad, og vend blomkålsbuketterne rundt i pikantflødeost.
  4. Top blomkålsbuketterne af med revet fintsnittede soltørrede tomater, oregano, salt og peber.
  5. Sæt det ildfaste fad i ovnen, og tilbered blomkålsbuketterne i cirka 20 minutter.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/ovnbagte-blomkaalsbuketter-med-pikantost-oregano-og-soltoerrede-tomater/