Proteinrige burgerboller med hytteost » Glutenfri brødopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 10
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 2,5 dl hytteost
  • 1 dl mandelmel købt eller malet i foodprocessoren (kan erstattes med pofiber)
  • 2 dl (35 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • 0,5 dl hørfrø
  • 0,5 dl sesamfrø til drys
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Hæld alle ingredienserne med undtagelse af sesamfrøene i en foodprocessor, og blend ingredienserne godt igennem. Du kan også sagtens rører blandingen sammen med håndkraft.
  3. Lad dejen hvile i mindst 10 - 15 minutter, så fibrene får opsuget og samlet brøddejen væske.
  4. Dyp en ske i vand og brug den til at tage dej og forme bollerne med. Dyp jævnligt skeen i vand, så er det super nemt og hurtigt at få formet omkring 8 flotte fiberboller.
  5. Når du har formet alt brøddejen til fiberboller på en bageplade, drysses fiberbollerne med sesamfrø og sættes i ovnen i cirka 25-30 minutter.
  6. Tag bollerne af bagepladen, og lad dem afkøle på en bagerist, så den resterene damp og varme fra fiberbollerne ikke gør dem bløde.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/proteinrige-burgerboller-med-hytteost-glutenfri-broedopskrift-2/