Stegt medister med squash-gulerodssalat, tomat og cashewnødder
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
Medisterpølse
  • 500 gram medisterpølse
  • 10 gram smør
  • ½ salt (eller flagesalt for flot finish)
Det grønne tilbehør
  • 1 squash
  • 1 gulerod
  • 8 små snacktomater
  • 2 spsk cashewnødder
Sådan gør du:
Sådan laver du den perfekte medisterpølse
  1. Læg medisterpølsen i en gryde, og dæk medisterpølsen med vand.
  2. På med låget, bring vandet i kog, og lad så medisteren simrekoge i cirka 15 minutter.
  3. Grib en pande, giv panden middel til høj varme og lad smørklatten smelte. Prik nogle få huller i den kogte medisterpølse, så den ikke sprækker. Steg herefter medisteren i cirka 5 minutter på hver side.
  4. Lad medister hvile 3-5 minutter efter stegningen, mens du laver grøntsagstilbehøret.
Sådan laver du det grønne tilbehør
  1. Skræl guleroden og vask squashen.
  2. Grib dit juliennejern, spiralizer eller strimmeljern og riv gulerod og squash til strimler/spiraler.
  3. Skyl og halver de små tomater. Server de blandede squash-gulerodsspiraler med halve snacktomater, cashewnødder og smørstegt medister.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegt-medister-med-squash-gulerodsstrimler-tomat-og-cashewnoedder/