Stegt flæsk med squashpasta og blancherede ærter » nem opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
1 kg Flæsk i skiver
500 g Ærter
2 stk Squash
1 stk Citron
salt
Friskkværnet sort peber
+ evt. en klar smør til æterne
Sådan gør du:
Sådan laver du perfekt stegt flæsk
Tænd ovnen på 175 grader varmluft. Beklæd en bradepande med bagepapir, og fordel skiverne af flæsk på bradepanden. Krydr flæskeskiverne med salt og friskkværnet peber.
Sæt bradepanden med flæsk i ovnen og vend flæskeskiverne efter cirka 30 minutter. Flæskeskiverne er gyldne, sprøde og færdigstegte efter cirka 45-50 minutter.
Tag den sprøde flæsk ud af ovnen, og lad flæskeskiverne dryppe af på en tallerken med køkkenrulle.
Sådan laver du blancherede ærter - perfekt opskrift
Kog 1 - 1,5 liter vand i en elkedel, og overhæld de frosne (eller optøede) ærter ad 3 omgange.
Alternativt kan du fylde 1 liter vand i en passende gryde, og bring vandet i kog.
Hæld de frosne (eller optøede) ærter i det kogende vand, og afvent at vandet igen koger.
Herefter hældes vandet straks fra ærterne, og de er klar til servering.
Sådan laver du squashpasta
Tag din spiralizer, juliennejern eller lignende køkkenværktøj, og lav de to squash til pastalignende strimler.
Vend squashpastaen med saften fra en halv til en hel citron og et drys salt.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/stegt-flaesk-aerter-squashpasta/