Lækre grøntsagsbruschetta af aubergine med tomater og revet ost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 1 stk Aubergine
  • 1 spsk olivenolie (gerne ekstra jomfru)
  • 8 små snacktomater eller 1-2 store tomater
  • 25 gram revet mozzarellaost eller parmesanost
  • 1 tsk tørrede krydderurter fx timian, basilikum, oregano eller tilsvarende friske
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Skær auberginen i ca. 0,5 cm tykke skiver og fordel den på en bradepande.
  3. Pensl eller fordel på anden måde et lille lag ekstra jomfru olivenolie på aubergineskiverne.
  4. Giv aubergineskiverne et skud salt og peber.
  5. Skær tomaterne i tynde skiver og fordel dem på aubergineskiverne og top af med revet mozzarellaost eller parmesanost.
  6. Drys eller fordel de grønne krydderurter over aubergineskiverne. Sæt bradepanden i oven i cirka 15-20 minutter ved 180 grader varmluft.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/groentsagsbruschetta-af-aubergine-med-tomat-og-mozzarellaost/