Kinaradise i flødesovs ala flødekartofler » Nem opskrift som tilbehør
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 6
Ingredienser:
  • 1 stor kinaradise (omkring 1 kg)
  • 1 stort løg
  • 1 fed hvidløg
  • 2-3 dl fløde (eller cremefine for færre kalorier)
  • 200 gram flødeost (evt. med pikant eller anden spændende smag)
  • 3-4 spsk pofiber
  • 50-100 gram revet mozzarellaost
  • 1-2 tsk friskkværnet peber
  • 2-3 tsk salt
  • Tilføj evt. selv andre krydderier fx krydderurter mm.
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 180 grader. Denne gang skal vi ikke bruge varmluft funktionen.
  2. Skræl kinaradisen og løget. Riv både kinaradisen og løget på et mandolinjern, så du får lavet en masse tynde flager af både løg og kinaradisen.
  3. Hæld fløde, flødeost, hvidløg, pofiber og krydderierne i en skåle og blend massen godt igennem, så den fremstår som en sammenhængende ostesovs. Smag evt. til med flere krydderier.
  4. Tag et ildfast fad af passende størrelse og sørg for at få det smurt godt op med smør.
  5. Fordel nu skiverne af løg og kinaradise i henholdsvis et lag ad gangen med ostesovs imellem hvert lag. Afslut med et tyndt lag ostesovs øverst.
  6. Fordel det revne ost på toppen af dine kinaradise ala flødekartofler.
  7. Sæt fadet i ovnen og bag det i 45 minutter, hvorefter du kan skrue ned på 160 grader, hvis osten er ved at tage for meget farve.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kinaradise-floedesovs-ala-floedekartofler/