Smagfuld kødsovs på grøntsagspasta af kinaradise og rustik salat
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Kinaradise-“Pasta” (sund grøntsagspasta)
  • 1 stor kinaradise (gerne 500-700 gram)
Kødsauce
  • 500 gram hakket oksekød
  • 1 dåse flåede tomater
  • 2 terninger oksebouillon
  • 2 glas champignon (eller 500 gram friske)
  • 1 stort løg
  • 3 store fed hvidløg
  • 10 gram smør
  • 1 tsk peber (gerne friskkværnet)
  • Smag til med diverse krydderurter fx Oregano, Basilikum, Timian
Blandet salat
  • 1 broccoli hoved
  • 2-3 store champignon
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gulerod
  • 4 valnødder
  • 1 klump frisk mozzarellaost
Sådan gør du:
Sådan laver du en smagfuld kødsovs
  1. Giv en stor gryde høj varme, og lad smørret smelte. Tilsæt det hakkede oksekød, de rensede, klargjorte og hakkede løg og hvidløg, samt champignonerne. Lad det brune af i 3-5 minutter.
  2. Tilsæt de flåede tomater, bouillon til gryden, og lad ingredienserne simrer i yderligere 10 minutter. Blend evt. kødsovsen igennem med en stavblender, hvis den skal serveres for børn.
Sådan laver du grøntsagspasta af kinaradise
  1. Rens og skræl kinaradien. Strimmel herefter kinaradisen fra ende til anden med en juliennejern, spiralizer eller tilsvarende køkkenværktøj, der kan lave pastalignende strimler ud af kinaradisen.
  2. Kog 1 - 1,5 liter vand i en elkedel, og overhæld langsomt alle strimlerne af kinaradise.
  3. Skyl og snit og/eller strimmel salatingredienserne til den blandede salat efter eget ønske. Top salaten af med knuste valnødder og skiver af frisk mozzarellaost.
  4. Server retten som vist i serveringsforslaget ovenfor.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kinaradise-pasta-koedsovs-blandet-salat/