Sauterede champignoner med smør og bouillon » Nem opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hele champignons
  • 1 terning bouillon fx okse opløst i 0,1 dl kogende vand (ja, meget lidt)
  • 10 gram smør
  • ½ tsk friskkværnet peber
  • 1 sjat Rødvin (hvis du alligevel har en åben flaske)
Sådan gør du:
  1. Rens champignonerne for jord og skær bunden af stokken af.
  2. Giv en stor pande høj varme, og lad smørret smelte. Tilføj champignonerne, når smørret er brunet af, og steg dem i cirka 5 minutter under jævnlig omrøring.
  3. Efter 5 minutter, skrues der ned til lav varme. Tilføj bouillonen, peber, samt en sjat rødvin, hvis du har. Du kan også tilføje friske eller tørrede krydderurter efter smag og behag.
  4. Lad dine smør-sauterede champignoner simre-koge i yderligere 5 minutter, hvorefter de er klar til servering sammen med resten af måltidet.
  5. Hvis du har anvendt en sjat vin under tilberedningen af champignonerne, kan du jo nyde et lille glas rødvin til måltidet – Skål ;)
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoer-sauterede-hele-champignons/