Hæld æg og hytteost i foodprocessoren eller stavblend ingredienserne godt igennem.
Tilsæt de resterende ingredienser med undtagelse af græskarkernerne. Tilføj græskarkernerne til brøddejen, når den er færdigæltet, og vend dem blot rundt i dejen, så de er så hele som muligt.
Lad dejen hvile i omkring 10 minutter, så fibrene får opsuget og samlet brøddejens væde.
Beklæd en bradepande med bagepapir. Dyp en ske i vand, og brug den til at tage dej og forme brødene med på bagepladen. Dyp jævnligt skeen i vand, så er det super nemt og hurtigt at få formet nogle flotte fiberrige burgerboller og sandwichbrød.
Sæt dine proteinrige brød i ovnen i ca. 20-30 minutter alt afhængigt af størrelsen på brødene.
Lad gerne dine burgerboller og sandwichbrød afkøle en smule på en bagerist.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/fiberrige-low-carb-burgerboller-graeskarkerner/