Proteinrige burgerboller og sandwichboller med græskarkerner - glutenfri
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 8
Ingredienser:
  • 4-5 æg
  • 3 dl hytteost
  • 3 dl (51 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • ½ dl græskarkerner
  • 1-2 spsk fiberhusk /psylium husk / loppefrøskaller (kan undlades)
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Hæld æg og hytteost i foodprocessoren eller stavblend ingredienserne godt igennem.
  3. Tilsæt de resterende ingredienser med undtagelse af græskarkernerne. Tilføj græskarkernerne til brøddejen, når den er færdigæltet, og vend dem blot rundt i dejen, så de er så hele som muligt.
  4. Lad dejen hvile i omkring 10 minutter, så fibrene får opsuget og samlet brøddejens væde.
  5. Beklæd en bradepande med bagepapir. Dyp en ske i vand, og brug den til at tage dej og forme brødene med på bagepladen. Dyp jævnligt skeen i vand, så er det super nemt og hurtigt at få formet nogle flotte fiberrige burgerboller og sandwichbrød.
  6. Sæt dine proteinrige brød i ovnen i ca. 20-30 minutter alt afhængigt af størrelsen på brødene.
  7. Lad gerne dine burgerboller og sandwichbrød afkøle en smule på en bagerist.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/fiberrige-low-carb-burgerboller-graeskarkerner/