Kerneboller med valnødder og sesamdrys » Nem glutenfri opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 6-8
Ingredienser:
4 æg
3 dl hytteost (Kan erstattes med skyr, creme fraiche eller yoghurt)
3 dl pofiber
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
2-3 spsk græskarkerner
0,5 dl valnødder
2 spsk sesamfrø til drys
Sådan gør du:
Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
Bland eller blend hytteosten med æg, pofiber, bagepulver og salt. Hak valnødderne groft, og bland dem og græskarkernerne i dejen til sidst.
Beklæd en bageplade med bagepapir, og form dine kerneboller med en ske. Drys toppen af bollerne med sesamfrø, og sæt bagepladen med bollerne i ovnen.
Tilbered kernebollerne i cirka 15-20 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kerneboller-med-valnoedder-og-sesamdrys-glutenfri-broed-2/