Kerneboller med valnødder og sesamdrys » Nem glutenfri opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 6-8
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 3 dl hytteost
  • 3 dl pofiber
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
  • 2-3 spsk græskarkerner
  • 0,5 dl valnødder
  • 2 spsk sesamfrø til drys
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Bland eller blend hytteosten med æg, pofiber, bagepulver og salt. Hak valnødderne groft, og bland dem og græskarkernerne i dejen til sidst.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir, og form dine kerneboller med en ske. Drys toppen af bollerne med sesamfrø, og sæt bagepladen med bollerne i ovnen.
  4. Tilbered kernebollerne i cirka 15-20 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kerneboller-med-valnoedder-og-sesamdrys-glutenfri-broed-2/