Sandwichboller med chiafrø - sund opskrift på glutenfrit proteinbrød
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4-6
Ingredienser:
4 æg
3 dl hytteost (Kan erstattes med skyr, creme fraiche eller yoghurt)
3 dl (51 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
0,5 dl chiafrø
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
Sådan gør du:
Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
Bland eller blend hytteosten med æg, pofiber, bagepulver, salt og halvdelen af chiafrøene.
Beklæd en bageplade med bagepapir. Form 4-6 fiberrige sandwichboller med en ske. Drys toppen af bollerne med chiafrø. Sæt bagepladen med sandwichbollerne i ovnen.
Tilbered sandwichbollerne i cirka 20-25 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).
Tag sandwichbollerne af bagepladen, og lad dem afkøle på en smule på en bagerist.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/fiberrige-sandwichboller-chiafroe/