Fiberrige sandwichboller med chiafrø » Glutenfri LCHF brødopskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4-6
Ingredienser:
  • 4 æg
  • 3 dl hytteost
  • 3 dl (51 gram) pofiber (Kan erstattes med mel og havregryn 50/50 - ikke LCHF)
  • 0,5 dl chiafrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Tænd din ovn på 200 grader varmluft.
  2. Bland eller blend hytteosten med æg, pofiber, bagepulver, salt og halvdelen af chiafrøene.
  3. Beklæd en bageplade med bagepapir. Form 4-6 fiberrige sandwichboller med en ske. Drys toppen af bollerne med chiafrø. Sæt bagepladen med sandwichbollerne i ovnen.
  4. Tilbered sandwichbollerne i cirka 20-25 minutter ved 200 grader (afhænger af størrelsen).
  5. Tag sandwichbollerne af bagepladen, og lad dem afkøle på en smule på en bagerist.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/fiberrige-sandwichboller-chiafroe/