Kyllingepizza "MEATZA" med tomat, oksekød, pølse og mozzarella
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Pizzabunden
  • 500 gram hakket kyllingefars
  • 2 tsk salt
  • 2 tsk tørret oregano
Pizzafyld (kan udskiftes efter behov)
  • 2 dl tomatsovs
  • 300 gram hakket oksekød (brunet af og krydret på forhånd)
  • 100 gram pølsestykker eller cocktailpølser (kan undlades)
  • 125 gram frisk mozzarellaost (alternativt revet mozzarellaost)
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 tsk tørret oregano
Sådan gør du:
Sådan laver du pizzabunden
  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Rør kyllingefarsen godt igennem med salt og oregano. Brug en spartel eller hænderne og fordel kyllingefarsen på to runde 28cm pizzaforme eller en firkantet bageplade beklædt med bagepapir.
  3. Når kyllingefarsen er fordelt i et ligeligt sammenhængende tyndt lag, sættes kyllingepizzabunden(e) i ovnen, hvor den bages i 12-15 minutter, til den er gylden.
  4. Tag herefter kyllingepizzabunden(e) ud, og fordel tomatsovs, brunet oksekød, pølsestykker, skiver af peberfrugt, skiver af frisk mozzarellaost og tørret oregano på pizzaen.
  5. Bag kyllingepizzaen yderligere 10 minutter i ovnen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/kyllingepizza-med-tomatsovs-oksekoed-poelse-peberfrugt-og-mozzarellaost/