Flade grøntsagsbrød med ost, nødder, frø og kerner » Sund opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 12
Ingredienser:
  • 300 gram blomkål
  • 200 gram broccoli ( TIP: Brug evt. stokken fra et par broccolihoveder)
  • 100 gram revet ost
  • 2 æg
  • 2 spsk loppefrøskaller
  • ½ dl nødder fx Valnødder, mandler eller hasselnødder
  • ½ dl hørfrø
  • ½ dl solsikkekerner
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Rens og skær blomkål og broccoli i stykker. Kør blomkål og broccoli en tur igennem din foodprocessor med den store kniv.
  3. Tilsæt alle de resterende ingredienser. Blend massen til en ensartet våd grøntsagsdej.
  4. Fordel grøntsagsdejen i 10-12 lige store klatter fordelt på 2-3 bageplader beklædt med bagepapir. Pres grøntsagsklatterne flade med hænderne eller en flad grydeske.
  5. Sæt bagepladerne ind i den forvarmede ovn, og bag grøntsagsbrødende i 15-20 minutter.
  6. Vend herefter de flade grøntsagsbrød og bag brødene i yderligere 15 minutter. Tjek evt. undervejs, om grøntsagsbrødene bages ensartet ellers kan du flytte lidt rundt på dem.
  7. Når alle de flade grøntsagsbrød er gyldenbrune, tages de ud af ovnen, og sættes til afkøling på en bagerist eller lignende.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/flade-groentsagsbroed-ost-noedder-froe-kerner/