Entrecote oksebøf med dampede asparges og smørstegte champignoner
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 2 stk entrecote oksebøffer a’ 200 gram
  • 500 gram grønne asparges
  • 500 gram friske champignoner (eller 1 glas af de hurtige)
  • 1 spsk smør til stegning
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
Sådan steger du dine entrecote oksebøffer helt perfekt
  1. Giv en stor stegepande høj varme, og lad smørret smelte.
  2. Når smørret er smeltet på panden, lægges dine okse entrecotes på panden, og de steges i 5-6 minutter på hver side. Krydr dine entrecote oksebøffer med salt og peber.
  3. Lad entrecote oksebøfferne hvile 5 minutter inden servering.
Sådan laver du de lækreste smørstegte champignoner
  1. Rens og snit dine champignoner i skiver. Sauter dine champignonskiver ved høj varme i resten af smørret på panden, mens entrecote oksebøfferne hviler. Vend med jævne mellemrum rundt i champignonerne.
  2. Find en passende gryde. Hæld 2 cm vand i gryden, og bring vandet i kog.
  3. Rens, skyl og knæk dine asparges, hvorefter de lægges i gryden med kogende vand.
  4. Giv dine asparges 5 minutter, hvorefter vandet skal hældes fra, og de serveres sammen
  5. dine smørstegte entrecote oksebøffer og de smørsauterede champignoner.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/okse-entrecote-dampet-asparges-smoerstegt-champignons/