Smørstegte rosenkål med mandelsplinter, havsalt og parmesanost
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram friske rosenkål
  • 3 spsk mandler
  • 25 gram fintrevet parmesanost
  • 1 tsk havsalt eller almindelig salt
  • 1 tsk friskkværnet sort peber
  • 20 gram smør
Sådan gør du:
  1. Snit bunden af rosenkålene, og pil de yderste blade af, så rosenkålene er pæne.
  2. Skyl dine trimmede rosenkål under rindende vand, og del dem i halve eller kvarte stykker.
  3. Giv en stor stegepande høj varme, og lad smørret brune af, inden de halve eller kvarte rosenkål tilføjes til panden.
  4. Smørsteg rosekålsstykkerne til de er gyldne på alle sider, hvilket typisk tager 5-7 minutter. Rør jævnligt rundt i rosenkålene under smørstegningen. Tilføj havsalt (eller salt) og peber undervejs.
  5. Tag de gyldne smørstegte rosenkål af panden, og server dem med finthakkede mandler (mandelsplinter) og finrevet parmesanost.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoerstegte-rosenkaal-med-mandelsplinter-havsalt-og-parmesanost/