Cremet avocado, friske rejer med dild og smilende æg med tomater
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 1
Ingredienser:
  • 1 æg
  • 100-150 gram rejer (gerne fra lage, de er bedst)
  • ½ moden avocado
  • 3 små snack tomater
  • ½ økologisk citron
  • 1 dusk frisk dild eller tørrede dildspidser
  • ½ tsk salt
  • ½ peber (gerne sort friskkværnet)
Sådan gør du:
  1. Fyld 1-2 cm vand i bunden af en gryde, og læg ægget (eller flere æg) i grydens vand.
  2. Bring vandet i kog ved høj varme. Når vandet koger, så skruer du ned til middel varme, og indstiller din tidstagning til 6 minutter. Afkøl herefter ægget (eller æggene) under koldt vand.
  3. Halver avocadoen, fjern stenen og tag forsigtigt avocadokødet ud af skallen med en ske.
  4. Anret den ene eller begge halvdele af avocadoen på en tallerken, og top af med friske rejer og dild.
  5. Skyl og halver de små snack tomater og anret dem på tallerkenen.
  6. Pres saften fra en halv økologisk citron ud over rejerne og avocadoen. Riv evt. lidt økologisk citronskal ud over rejer og avocado også - det smager skønt!
  7. Pil ægget (eller æggene). Halver og anret halvdelene på tallerkenen. Krydr med salt og peber.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/cremet-avocado-rejer-smilende-aeg-dertil-tomat-dild/