Salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder » nem opskrift
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • ½ Iceberg salat eller spidskål
  • 1 stk mozzarellaost (125 gram)
  • 4 store friske champignons
  • 10 cm agurk
  • 5-10 snack tomater
  • 1 lille gulerod
  • 1 stk rød snackpeber
  • 1 stk gul snackpeber
  • 6 stk friske jordbær
  • 1 tsk græskarkerner
  • 10 stk cashew nødder
Sådan gør du:
  1. Rens, snit og fordel icebergsalaten eller spidskålet på et fad.
  2. Rens, skræl og riv strimler af guleroden med et juliennejern, og fordel strimlerne ovenpå salaten.
  3. Rens og snit snack tomaterne, agurken, snackpeberne, champignonerne og fordel det hele på fadet.
  4. Skær skiver af den friske mozzarellaost og fordel skiverne.
  5. Rens, snit og top af med jordbærerne på salatfadet.
  6. Top afslutningsvist salaten af med cashewnødder og græskarkerner
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/blandet-sommersalat-topping-friske-jordbaer-graeskarkerner-cashewnoedder/