Salat med jordbær, græskarkerner og cashewnødder » nem opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
½ Iceberg salat eller spidskål
1 stk mozzarellaost (125 gram)
4 store friske champignons
10 cm agurk
5-10 snack tomater
1 lille gulerod
1 stk rød snackpeber
1 stk gul snackpeber
6 stk friske jordbær
1 tsk græskarkerner
10 stk cashew nødder
Sådan gør du:
Rens, snit og fordel icebergsalaten eller spidskålet på et fad.
Rens, skræl og riv strimler af guleroden med et juliennejern, og fordel strimlerne ovenpå salaten.
Rens og snit snack tomaterne, agurken, snackpeberne, champignonerne og fordel det hele på fadet.
Skær skiver af den friske mozzarellaost og fordel skiverne.
Rens, snit og top af med jordbærerne på salatfadet.
Top afslutningsvist salaten af med cashewnødder og græskarkerner
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/blandet-sommersalat-topping-friske-jordbaer-graeskarkerner-cashewnoedder/