Broccolisalat med sprød bacon, valnødder og solsikkekerner
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
Dressing
  • 2,5 dl creme fraiche eller yoghurt (jo lavere fedtprocent, des færre kalorier)
  • ½ lime - saften fra den halve lime
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
  • ½ salt
Broccolisalaten
  • 500 gram broccoli (cirka et almindeligt broccoli)
  • 125 gram bacon i tern
  • 1 lille rødløg
  • 8-10 valnødder
  • 1-2 spsk solsikkekerner
Sådan gør du:
  1. Steg baconternene sprøde på en pande ved middel til høj varme. Fortsæt evt. opskriften imens.
  2. Rens og skær broccolien i meget små buketter. Hæld broccolibuketterne i en gryde med 1 centimeter vand i bunden. Bring vandet i kog, og lad broccolibuketterne dampkoge i 1 minuts tid.
  3. Køl broccolibuketterne af under rindende koldt vand, og dræn herefter broccolien for vand.
  4. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen i en skål. Skræl og snit rødløget.
  5. Bland det afkølede broccoli, snittet rødløg og ⅔ dele af baconternene med dressingen. Top din broccolisalat af med den sidste del bacontern, solsikkekernerne og valnødderne.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/broccolisalat-med-bacon/