Nem avocadosalat - opskrift med rejer, kylling og friskrørt dildcreme
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2-3
Ingredienser:
  • 200 gram store rejer (frosne eller i lage)
  • 200 gram kylling (gerne inderfilet)
  • 1-2 dl creme fraiche (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 1 god dusk frisk dild
  • 1 stk peberfrugt
  • 1 moden avocado
  • ½ iceberg salat
  • 1 spsk smør til stegning af kylling
  • ½ tsk sort peber (gerne friskkværnet)
  • ½ tsk salt
Sådan gør du:
  1. Steg kyllingen på en pande i smør ved middel til høj varme i 3-4 minutter på hver side. Anvender du store kyllingbrystfileter, så skær kyllingbrystfileterne i mindre stykker, for hurtigere tilberedning. Krydr kyllingestykkerne salt og peber, samt dine egne yndlingskrydderier
  2. Dræn rejer eller optø de frosne rejer evt. i en si med rindende vand.
  3. Rens og snit dilden. Rør dild, salt og peber sammen med creme fraichen i en skål.
  4. Halver avocadoen og fjern sten og skal fra avocado. Rens og snit salat, avocado og peberfrugt, og anret det på 2 tallerkener.
  5. Placer en god klat dildcreme ovenpå salaten.
  6. Når kyllingen er færdigstegt, skæres eller trækkes den fra hinanden og anrettes ovenpå dildcremen sammen med rejerne.
  7. Top anretningen af med en tot dild, salt og peber.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/avocadosalat-store-rejer-saftig-kylling-friskroert-dildcreme/