Grillede nakkekoteletter med squashpasta og peberfrugt » Opskrift
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 4
Ingredienser:
4 store nakkekoteletter
2 stk squash
2 stk porre
1 stk peberfrugt
1 fed Hvidløg (kan undværes)
1 knsp chili (kan undværes)
1 tsk paprika
½ tsk peber (gerne friskkværnet)
½ tsk salt
Sådan gør du:
Bland en portion "dry rub"(tørblanding af krydderier) til nakkekoteletterne. Halver hvidløgsfedet og gnid nakkekoteletterne med hvidløg, inden de krydres godt med dryrubben. Du må meget gerne krydre nakkekoteletterne i god tid, så krydderierne, kan arbejde sig godt ind i kødet.
Tænd op i grillen for fuld blus. Nakke koteletterne må gerne få et godt 'svirp' på begge sider, så kødets overflade lukker sig og saft og kraft forbliver inde i kødet.
Rens og snit porrerne og klargør porrestykkerne til kogning i passende gryde med vand. Porrerne skal koge i cirka 5 minutter, så tilpas tilberedningstiden efter nakkekoteletterne.
Grib dit juliennejern eller din spiralizer og lav din grøntsagspasta af fine squashstrimler.
Rens og snit peberfrugten.
Smid nakkekoteletterne på den varme grill i cirka 2-3 minutter per side, alt afhængig af tykkelsen.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/nakkekottelet-squashpasta-peberfrugt-porre/