Hjemmelavet Coleslaw » En sund tilbehørsopskrift » uden sukker!
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500 gram hvidkål (spidskål kan også anvendes)
  • 1 stor gulerod
Coleslaw dressing
  • 2 dl creme fraiche eller græsk yoghurt (let yoghurt kan anvendes for færre kalorier)
  • 2-3 spsk mayonnaise
  • 2 tsk hvidvinseddike (kan udelades)
  • ½ økologisk citron - Skal og saft skal anvendes
  • ½ tsk peber (gerne friskkværnet)
  • 1 tsk salt
Sådan gør du:
  1. Snit hvid- eller spidskålen i fine strimler med en skarp kniv eller riv kålen på et mandolinjern. Foretrækker du hvidkålen hakkes eller rives i stedet for, gør du naturligvis det.
  2. Skræl gulroden, og riv den med et juliennejern, en spiralizer eller snit strimlerne med en kniv.
  3. Bland alle ingredienserne til dressingen i en skål for sig og smag til med citron, salt og peber.
  4. Hvis du fx ikke har brug for coleslaw til fire personer, som denne opskrift beskriver, så bland blot halvdelen af hvidkål og gulerod med halvdelen af dressingen. Gem herefter resten i separate skåle i køleskabet, så opnår du, det lækreste resultat dagen efter.
  5. Når dressing, hvidkål og gulerod, er vendt godt sammen, er din hjemmelavede coleslaw klar til at blive serveret til fx pulled pork, frikadeller, farsbrød og meget andet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/coleslaw-sproed-og-smagfuld-low-carb-opskrift-uden-sukker/