Start med at rense og skære blomkålshovedet i små grove stykker.
Læg blomkålsstykkerne i en gryde tildækket af vand og lad det koge i 10-12 minutter til blomkålsstykkerne er møre.
Hæld kogevandet fra og lad blomkålen dampe af, over en varm kogeplade i 5 minutter.
Tag en elpisker og pisk pikant flødeosten, salt og peber i det møre blomkål. Pisk til blomkålsmosen er luftig og lækker.
Sådan laver du sprød broccolisalat
Rens og snit små fine buketter af broccolihovedet. Blancher evt. buketterne kort, hvis du synes.
Rens og snit ligeledes, den friske persille og rødløg.
Bland dressingen til broccolisalaten i en skål, som kan rumme den færdige broccolisalat.
Vend broccoli, persille og resten af ingredienserne til broccolisalaten, med dressingen i skålen.
Gem en smule solsikkekerner og tranebær til topping.
Sådan laver du smørstegte rødspættefileter
Pres citronsaft ud over rødspættefileterne. Lad gerne fisken marinere i citronsaften nogle minutter.
Tag en stor pande og smelt smørret. Læg fiskene på panden i ca. 1 minut per side. Stegetiden kan variere en smule, alt afhængigt af tykkelsen på fileterne. Tænd evt. op for en ekstra pande, hvis du gerne vil have rødspættefileterne tilberedt hurtigere.
Giv de smørstegte rødspættefileter en smule god salt og friskkværnet sort peber inden servering.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/smoertstegte-roedspaettefileter-blomkaalsmos-broccolisalat/