Bønnesalat med tomat, løg, mandelfyldte oliven, valnødder og mozzarella
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
Forfatter: Johnny Christensen
Antal portioner: 2
Ingredienser:
2 håndfuld frosne haricots verts bønner
2 håndfuld iceberg- eller andet salat (kan udelades)
1 håndfuld mandelfyldte oliven
1 stor tomat eller 6 cocktail tomater
1 lille løg
1 stk frisk mozzarella a' 125 gram
Salt
Peber
Sådan gør du:
Fyld 1-2 cm vand i bunden af en gryde. Bring vandet i kog og damp bønner i 5 minutter.
Lad bønnerne dampe af eller skyl bønnerne med koldt vand efter tilberedning, så de er klar til at komme i salaten.
Rens og snit salat, tomat og løg. Bland ingredienserne sammen med de afkølede bønner.
Dræn mozzarellaosten og skær den i skiver. Fordel mozzarellaost og de mandelfyldte oliven ovenpå salaten.
Fordel valnødderne ovenpå salaten og giv retten et drys salt og peber.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/boennesalat-tomatloeg-mandelfyldte-oliven-valnoedder-frisk-mozzarella/