Bønnesalat med tomat, løg, mandelfyldte oliven, valnødder og mozzarella
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 2
Ingredienser:
  • 2 håndfuld frosne haricots verts bønner
  • 2 håndfuld iceberg- eller andet salat (kan udelades)
  • 1 håndfuld mandelfyldte oliven
  • 1 stor tomat eller 6 cocktail tomater
  • 1 lille løg
  • 1 stk frisk mozzarella a' 125 gram
  • Salt
  • Peber
Sådan gør du:
  1. Fyld 1-2 cm vand i bunden af en gryde. Bring vandet i kog og damp bønner i 5 minutter.
  2. Lad bønnerne dampe af eller skyl bønnerne med koldt vand efter tilberedning, så de er klar til at komme i salaten.
  3. Rens og snit salat, tomat og løg. Bland ingredienserne sammen med de afkølede bønner.
  4. Dræn mozzarellaosten og skær den i skiver. Fordel mozzarellaost og de mandelfyldte oliven ovenpå salaten.
  5. Fordel valnødderne ovenpå salaten og giv retten et drys salt og peber.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/boennesalat-tomatloeg-mandelfyldte-oliven-valnoedder-frisk-mozzarella/