Røget laks med sprød broccoli-romanescosalat med små tomater
 
Hands-on tid
Tilberedningstid
Total tid
 
Forfatter:
Antal portioner: 4
Ingredienser:
  • 500-600 gram røget laks
  • 1 broccoli
  • 1 romanesco broccoli
  • 10-12 små tomater
  • 1 håndfuld tørrede tranebær (eller friske blåbær for LCHF/KETO)
  • 2-3 knsp salt
  • 1 knsp friskkværnet sort peber
Sådan gør du:
  1. Rens, skyl og skær begge broccolihoveder i mindre buketter. Er du ikke til rå broccoli, kan du damp/koge din broccoli i 3-4 minutter i en gryde med låg i 1 deciliter vand.
  2. Fordel broccolibuketterne på 2-3 tallerkener.
  3. Skyl de små tomaterne, og fordel dem på tallerkenerne.
  4. Hvis du har købt et helt stykke røget laks, skæres laksen i passende skiver og fordeles på tallerkenerne. Er den røgede laks allerede skiveskåret, fordeles laksen naturligvis bare, uden at gøre yderligere krydr med salt og peber.
  5. Fordel de tørrede tranebær eller friske blåbær på tallerkenerne og server måltidet.
Recipe by 1000+ Opskrifter, Videoer og Artikler der inspirerer dig til et bedre liv! at https://levbedre.dk/roeget-laks-sproed-broccoli-romanesco-salat-tomater-tranebaer/